معماری نامرئی آینده عنوان مطلبی است که در ماهنامه شماره 18 جلا – نیاز اندیشه روز مورد بررسی قرار گرفته است در بخشی از این مطلب می خوانیم که :

دربرخی رستوران‌ها برای رساندن صدای مان به گوش همراهان مان درصرف یک شام٬ فریاد می‌زنیم. …این نمونه ها  نه تنها به کیفیت زندگی مان آسیب می‌رساند، بلکه سلامتی‌ مان، رفتار اجتماعی‌مان، وبازدهی مان نیز از آن آسیب می‌بیند. … اگر فضایی که در آن صدا را ارسال می‌کنم کارآمد نباشد، ارتباط برقرار نخواهد شد.

خیلی از اتاق ها خوب نیستند. فضاهای درمانی و آموزشی با  همهمه همراهند . هنگامی که پدرم را که بیماری لاعلاجی داشت در بیمارستان ملاقات ‌کردم، از خودم پرسیدم،  چگونه کسی در محلی که صدای زیادی دارد، بهبود پیدا می‌کند؟ صدا در بیمارستان ها همواره بدتر می‌شود. سطح سر و صدا در بیمارستانها در چند سال گذشته دوبرابر شده، و این نه تنها بر بیماران تاثیر می‌گذارد بلکه بر افرادی که در آنجا کار می‌کنند نیز موثر است.  همانطور که میزان سر و صدا بالا می رود میزان اشتباهات که توسط کارکنان بیمارستان ها اتفاق می‌افتد نیز بالا می رود.  بیشتر آنها بر بیماران تاثیر می‌گذارد، خواب برای همه امری حیاتی است.  با سرو صدای زیاد اگر شما قادر به خوابیدن باشید، بدن تان به شما می‌گوید، “من در تهدید هستم، این خطرناکه ”  و کیفیت خواب پائین می‌آید، و این زمان ترمیم بدن مان است. ….

ادامه مطلب را می توانید بزودی در ماهنامه 18 مطالعه نمایید

Hide picture