ترانه هایی که با هوش مصنوعی ساخته شده است با ترانه های هنرمندان سرشناس برابری می کند. کارشناسان می ویند انجام چنین کاری خیلی هم سخت نیست.

وقتی کامپیوتر حداقل درکی از الگوهای صوتی بطور کلی پیدا می کند برای تولید صدای هنرمندان مشهور به داده های زیادی احتیاج ندارد.کارشناسان می گویند چنین تولیداتی با هوش مصنوعی تازه در آغاز راه هستند.

کارشناسان نگران سرعت توسعه هوش مصنوعی هستند.چیزی که در خطر است اینست که جطور قرار است با هوش مصنوعی کار کنیم و جطور آن را مدیریت خواهیم کرد.چیزی که در خطر است اینست که چطور هنر خلق می کنیم.

شرکت های تولید کننده موسیقی بر لزوم حفظ حقوق تولید کنندگان موسیقی تاکید کرده است و از بسیاری از وب سایت ها درخواست کرده اند از انتشار تولیدات موسیقیایی هوش مصنوعی جلوگیری نمایند.

صنعت موسیقی باید برای مبارزه یا بهره گیری از هوش مصنوعی تصمیم بگیرد.

شاید صنعت موسیقی تصمیم بگیرد به سراغ توبید موسیقی با هوش مصنوعی برود که انسان در آن دخالت نداشته باشد و بتوانند درآمد آن را به جیب بزنند.یکی از هنرمندان اجازه داده که علاقمندان با هوش مصنوعی با صدای او ترانه بسازند و در مقابل پنجاه درصد به او حق امتیاز بپردازند.

هنرمندان به طور انفرادی می توانند تصمیم بگیرند که در فرایند تولید هنری شان می خواهند از هش مصنوعی استفاده کنند یا نه!. اما مهم اینست که بدانیم شرکت ها در مقابل مسئولانه هوش مصنوعی چه نقشی ایفا خواهند کرد.

منبع : گزارش دیانا میچل

Fekrvarzi.ir

 

Hide picture